Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin ceketini giymek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin ceketini giymek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin ayakkabısını giymek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayakkabısını giymek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına inanılır.

Rüyada beyaz ceket giymek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yün ceket giymek sorunlarının her geçen gün azalacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu ceket giymek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına inanılır.

Rüyada siyah deri ceket giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments