Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ceketini giymek

Rüyada ölünün ceketini giymek

Rüyada ölünün ceketini giymek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ceketini giymek gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ölünün ceketini giymek işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye ceket giydirmek çekilen acıların unutulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada süslü ceket giymek yalnız hissetmeye, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada lacivert ceket giymek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ceket giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, geçim derdinin biteceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bordo renk ceket giymek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turuncu ceket giymek olmayacak hayallere kapılacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments