Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük camiler görmek

Rüyada büyük camiler görmek

Rüyada büyük camiler görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, aradığı aşkı bulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük camiler gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Rüyada büyük camiye girmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir cami görmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada büyük camiler görmek işlerini hafifleteceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulur.

Rüyada çok büyük cami görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük camii görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, fakir çocukları giydireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir camiye girmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada büyük cami görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments