Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük camii görmek

Rüyada büyük camii görmek

Rüyada büyük camii görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına delalettir.

Rüyada büyük camii gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış şeklinizde değişiklik yapmanız ikili ilişkilerinize veya iş hayatınıza ivme kazandırabilir.

Rüyada büyük camiye bakmak sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, günahların da affolacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük cami görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulur.

Rüyada büyük bir cami görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük cami görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına yorulur.

Rüyada büyük camii görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işarettir.

Rüyada büyük camiler görmek rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada büyük bir camiye girmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments