Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük camiye girmek

Rüyada büyük camiye girmek

Rüyada büyük camiye girmek bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük camiye girmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız.

Rüyada büyük bir camiye girmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük camiye girmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cuma namazı için camiye girmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada camiinin içine girmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sonunda mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cami bahçesine girmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada camii ye girmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet eder.

Rüyada gelinlikle camiye girmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet eder.

Rüyada camiye girmek namaz kılmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, iyiliğe ve güzelliğe, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments