Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük cami görmek

Rüyada büyük cami görmek

Rüyada büyük cami görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük cami gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Rüyada büyük camii görmek hakkı olanlara kavuşacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada büyük camiler görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak işlerindeki bereketin kaçacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada büyük camiye girmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük cami görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük camiye bakmak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, içinin ferahlayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Rüyada çok büyük cami görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments