Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük cami görmek

Rüyada çok büyük cami görmek

Rüyada çok büyük cami görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük cami gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada cami avlusuna büyük abdestini yapmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada büyük camiye girmek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük cami görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya rivayet etmektedir.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük camiler görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada büyük cami görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada büyük bir camiye girmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir cami görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments