Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir cami görmek

Rüyada büyük bir cami görmek

Rüyada büyük bir cami görmek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kişinin rahat edeceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, sağlığın da bozulacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir cami gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada büyük cami görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kalp kırmaya, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük camiye bakmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada büyük camiye girmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük camiler görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir camiye girmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, mutluluk bulacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir cami görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada camiye büyük abdest yapmak güzel bir haber almaya, yaralayacağına ve küstüreceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulur.

Rüyada büyük camii görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments