Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek burun silmek

Rüyada bebek burun silmek

Rüyada bebek burun silmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, rızkının da çoğalacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebek burun silmek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada bebek burun silmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun silmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük burunlu bebek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin burnunu silmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin altını silmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayata daha sıkı tutunacağına, başka işler deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun spreyi görmek donanımlı kılacağına, işinde aranan biri haline geleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun tıkanıklığı görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, kudret sahibi olacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ele geçen parada artış olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments