Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük başlı bebek görmek

Rüyada büyük başlı bebek görmek

Rüyada büyük başlı bebek görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada büyük başlı bebek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada büyük başlı bebek görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük başlı yılan görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük başlı köpek görmek geçim sıkıntısı yaşanacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada çift başlı bebek görmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, başının ağrıyacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada iki başlı bebek görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak karanlık kişilerle muhatap olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada çift başlı inek görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada iki başlı kaplumbağa görmek şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments