Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına inanılır.

Rüyada büyük boynuzlu geyik gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, eskileri yâd edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada tek boynuzlu geyik görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek iş hayatında saygı göreceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu geyik görmek iyi hissedeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada geyik boynuzu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada boynuzsuz geyik görmek başarılı adımlar atılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments