Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boynuzlu inek görmek

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, kara kara düşüneceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu inek gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine yorulur.

Rüyada inek boynuzu görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, küs kimselerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin boynuzunu kırmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzsuz inek görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine işarettir.

Rüyada boynuzlu inek görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, yaşamının tazeleneceğine işaret eder.

Rüyada boynuzlu inekler görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments