Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı boğarak öldürmek

Rüyada yılanı boğarak öldürmek

Rüyada yılanı boğarak öldürmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kendisine uğur getireceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek gördüyseniz:

  • Hayalkırıklıkları veya kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, daha çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Rüyada boğa yılan görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işarettir.

Rüyada boğa yılanı görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek rahatının ve huzurunun bozulacağına, suç işleyeceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments