Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa yılanları görmek

Rüyada boğa yılanları görmek

Rüyada boğa yılanları görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, anne ve baba duası alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, bedeninin de iyileşeceğine, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğa yılanları gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada yeşil boğa yılanı görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğa yılan görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine işarettir.

Rüyada boğa yılanı görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı boğa yılanı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada siyah boğa yılanı görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz boğa yılanı görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük boğa yılanı görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına tabir olunur.

Rüyada boğa yılanları görmek unvan sahibi olacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments