Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir şelale görmek

Rüyada büyük bir şelale görmek

Rüyada büyük bir şelale görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir şelale gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmek yerine, pratik uygulamalarda kendinizi ispat etmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük şelale görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Rüyada büyük şelaleler görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, sorunların hallolacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir şelale görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çok büyük şelale görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada su şelale görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına yorulur.

Rüyada şelalenin içine girmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Rüyada şelalede yıkanmak bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine tabir olunur.

Rüyada şelalenin üstünde görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments