Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şelalede yıkanmak

Rüyada şelalede yıkanmak

Rüyada şelalede yıkanmak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada şelalede yıkanmak gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada çok büyük şelale görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelale gibi akan su görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret eder.

Rüyada dağ ve şelale görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada dağda şelale görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şelale atlamak bereketin ve verimin hâkim olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada nehir şelale görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük şelale görmek rahat yaşayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada bal şelalesi görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments