Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su şelale görmek

Rüyada su şelale görmek

Rüyada su şelale görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hayatın kolaylaşacağına, bahtın açık olmasına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada su şelale gördüyseniz:

  • Birlikte güzel programlar yaparak hoşça vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada akan su şelale görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şelaleden su aktığını görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işinde terfi edeceğine, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelaleden akan su görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada su şelale görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada şelale gibi akan su görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına rivayet eder.

Rüyada şelale su görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hasta ve zor geçireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada şelaleden su içmek büyük başarılara imza atılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini şelalede görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, işinde verimsiz olacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments