Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük şelale görmek

Rüyada çok büyük şelale görmek

Rüyada çok büyük şelale görmek dikkat çekeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, en yüksek makamlara oturacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok büyük şelale gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada büyük bir şelale görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük şelale görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük şelale görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada büyük şelaleler görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına inanılır.

Rüyada akan şelale görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada şelalenin altından geçmek şifa ve moral bulacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına inanılır.

Rüyada birinin şelaleden düştüğünü görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde şelale görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments