Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehire kapılmak

Rüyada nehire kapılmak

Rüyada nehire kapılmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehire kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehire kapılmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hortuma kapılmak söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada telaşa kapılmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada dalgaya kapılmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize kapılmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, görmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektriğe kapılmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments