Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden arabayla geçmek

Rüyada köprüden arabayla geçmek

Rüyada köprüden arabayla geçmek geride bırakacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden arabayla geçmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada köprüden arabayla geçmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla köprüden geçmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü üstünden geçmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir köprüden geçmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, harama göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu köprüden geçmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments