Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir kapıdan geçmek

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek hayatın pahalılaşmasına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, uzun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada büyük kapıdan geçmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapıdan geçmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada döner kapıdan geçmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, verimin ve bereketin geleceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada kapılardan geçmek ters giden işlerin de düzeleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments