Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kapıdan geçmek

Rüyada büyük kapıdan geçmek

Rüyada büyük kapıdan geçmek kafasının rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada büyük kapıdan geçmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada birçok kapıdan geçmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada çok kapıdan geçmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, bazı konularda konuşulacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, bekarlar için evlenmeye, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kapıdan geçmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, insanların saygısının kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments