Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir kapıdan geçmek

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek hakkını savunamayacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla, anlaşmalarla ilgili veya finansal konulara odaklanmalısınız.

Rüyada küçük kapıdan geçmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine tabir olunur.

Rüyada küçük bir kapıdan geçmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine inanılır.

Rüyada küçük bir delikten geçmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük pencereden geçmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bir kapıdan geçmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar kapıdan geçmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments