Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire ev görmek

Rüyada daire ev görmek

Rüyada daire ev görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, bereketli işlere gireceğine, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada daire ev gördüyseniz:

  • Daha sağlıklı bir hayat yaşamak için neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada daire ev görmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine delalettir.

Rüyada ev daire görmek adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, zarar göreceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına inanılır.

Rüyada devlet dairesine girmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada resmi daire görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesinde çalışmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine inanılır.

Rüyada kamu dairesi görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada daire çizmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daireye taşınmak daima zinde ve genç kalacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments