Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hayaller kurulacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına delalettir.

Rüyada bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada yıkılan binadan kurtulmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yeni binanın yıkıldığını görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına işaret eder.

Rüyada depremde binaların yıkıldığını görmek zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, büyük çaba sarfedeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski binaların yıkıldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada binanın yıkıldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir binanın yıkıldığını görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments