Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir bina görmek

Rüyada büyük bir bina görmek

Rüyada büyük bir bina görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir bina gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun.

Rüyada büyük bir binaya girmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bina yapmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir binanın yıkıldığını görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük bina görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, koltuğunun da yükseleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük eski bina görmek evdeki nimetin çoğalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir binada kaybolmak büyük bir işe kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada büyük boş bina görmek işlerinin düzene gireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, endişeli durumların son bulacağına inanılır.

Rüyada büyük tarihi bina görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments