Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir binaya girmek

Rüyada büyük bir binaya girmek

Rüyada büyük bir binaya girmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada büyük bir binaya girmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Rüyada büyük binaya girmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada büyük bir binaya girmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski binaya girmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada bir binaya girmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binaya girmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Rüyada binaya girmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri binaya girmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş binaya girmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments