Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük bina görmek

Rüyada beyaz büyük bina görmek

Rüyada beyaz büyük bina görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, işlerinde başarı elde edeceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük bina gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Rüyada beyaz büyük bina görmek işlerin yolundan çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulur.

Rüyada büyük bir bina görmek istenmeyen bir yolculuğa, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kalbinin küt küt edeceğine işarettir.

Rüyada büyük binadan atlamak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, başarı ve zenginlik getireceğine tabir olunur.

Rüyada büyük eski bina görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük bir binaya girmek çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Rüyada büyük binaya girmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bina görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada büyük bina yapmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments