Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük tarihi bina görmek

Rüyada büyük tarihi bina görmek

Rüyada büyük tarihi bina görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük tarihi bina gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar yeni fırsatların önünü açabilir.

Rüyada büyük tarihi bina görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına delalettir.

Rüyada tarihi eser bina görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tarihi bir bina görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işarettir.

Rüyada eski tarihi bina görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi bina görmek belalara denk gelmeyeceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarihi taş bina görmek afiyette ve keyifte olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük bir bina görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bina görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments