Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük boş bina görmek

Rüyada büyük boş bina görmek

Rüyada büyük boş bina görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kötü günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada büyük boş bina gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada büyük boş bina görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada boş bina görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş binaya girmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş bir bina görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir binaya girmek işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine inanılır.

Rüyada büyük bina görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz büyük bina görmek tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük tarihi bina görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments