Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa hediye almak

Rüyada arsa hediye almak

Rüyada arsa hediye almak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arsa hediye almak gördüyseniz:

  • Geçmişin geride kalması gerekiyor.

Rüyada arsa hediye almak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa çevirmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada arsa satın almak büyük tartışmaların yapılacağına, hasta ise bakacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulur.

Rüyada arsa bakmak sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada büyük bir arsa görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa sahibi olmak yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının arsasını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa arazi görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments