Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arsa kazmak

Rüyada arsa kazmak

Rüyada arsa kazmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalettir.

Rüyada arsa kazmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya sağlığınızla bağlantılı bazı işleriniz veya ilişkileriniz aniden rayına oturmaya başlayabilir.

Rüyada arsa kazmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Rüyada arsa ölçmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, parasını dikkatli harcayacağına, canının ve malının garantide olacağına tabir olunur.

Rüyada ev ve arsa almak yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada arsa tarla görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arsa almaya çalışmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların sona ereceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arsa satmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arsa ve ev görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada arsa hediye almak karasızlık yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments