Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bina görmek

Rüyada büyük bina görmek

Rüyada büyük bina görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, haklılığının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada büyük bina gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Rüyada büyük eski bina görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, ayrılanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir binada kaybolmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük bina görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük bina görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir bina görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük bina görmek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulur.

Rüyada büyük binaya girmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük binalar görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, hanesine huzurun dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments