Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, müjdeli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük ayakkabı gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına delalettir.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek kötü yönde hareket edeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük ayakkabı görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı giymek kafasındaki sorunları çözeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Rüyada büyük ayakkabı görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük bir ayakkabı görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, şansın ve bahtının da açılacağına işarettir.

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, gereken sabrı göstereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments