Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın takmak

Rüyada büyük altın takmak

Rüyada büyük altın takmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bunun farkına varacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, depresyona gireceğine inanılır.

Rüyada büyük altın takmak gördüyseniz:

  • Sizden haber ya da yakınlık bekleyen birisi, size belli etmemekle birlikte içten içe yıkılıyor.

Rüyada büyük altın kolye takmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına tabir olunur.

Rüyada büyük altın yüzük takmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük altın bilezik takmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük altın takmak iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük yüzük takmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük gözlük takmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada büyük küpe takmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına delalettir.

Rüyada büyük kolye takmak çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments