Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük küpe takmak

Rüyada büyük küpe takmak

Rüyada büyük küpe takmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Rüyada büyük küpe takmak gördüyseniz:

  • Hiç ummadığınız yerden gelen bir destek, yardım ya da olumlu bir gelişme işinize yarayabilir.

Rüyada büyük küpe takmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bunun farkına varacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Rüyada inci küpe takmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kulağına küpe takmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine altın küpe takmak nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, küs kimselerin barışacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kulağa altın küpe takmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatlığa ereceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kulağına küpe takmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe küpe takmak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments