Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz altın kolye takmak

Rüyada beyaz altın kolye takmak

Rüyada beyaz altın kolye takmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz şeylere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada beyaz altın kolye takmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasına altın kolye takmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın kolye takmak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, birlikte kâh ağlayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada birine altın kolye takmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, problemlerinin çözüleceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük altın kolye takmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına inanılır.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, planların boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments