Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna altın kolye takmak

Rüyada boynuna altın kolye takmak

Rüyada boynuna altın kolye takmak bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynuna altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna kolye takmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek istediği başarıyı göstereceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda altın kolye görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments