Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, sorunların üzüntülere neden olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada açıkta büyük abdestini yapmak muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Rüyada açık alanda büyük abdest yapmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa büyük abdestini yapmak girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoya büyük abdestini yapmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırına büyük abdest yapmak projelerinin engellenmeye çalışılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ve küçük abdestini yapmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Rüyada yatağına büyük abdest yapmak rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments