Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek hayatın kolaylaşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin büyük abdestini gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada başka birinin büyük abdestini görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, sevindirici şeyler duymaya, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada başka birini abdest alırken görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini tuvalete yaptığını görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada halıya büyük abdestini yapmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, canla başla çalışacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdeste dokunmak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments