Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini beyaz görmek

Rüyada büyük abdestini beyaz görmek

Rüyada büyük abdestini beyaz görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini beyaz gördüyseniz:

  • Maddi anlamda yeni düzenlemeler yapmanız hayattan daha fazla keyif almanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük abdestini beyaz görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, üzüntülerin sona ereceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine büyük abdest yapmak yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük abdest kusmak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kariyer sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments