Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolona büyük abdest yapmak

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Kendi adlarına kendi koşullarını zorlayan veya kendileri açısından zayıf anlaşma koşulları oluşturan kişiler sizin için yararlı sonuçlar oluşmasına neden olabilir.

Rüyada pantolonuna büyük abdestini yapmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada pantolona büyük abdest yapmak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada banyoya büyük abdestini yapmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, bir şeyden zarar görmeye delalet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına işaret eder.

Rüyada yürürken büyük abdestini yapmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük abdest yapmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments