Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, afiyete ereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işinde terfi alacağına inanılır.

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada eşinin büyük abdestini yaptığını görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eşinin büyük abdest yapmak uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine inanılır.

Rüyada eşine abdest aldırmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayırlı ve güzel olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Rüyada eşini abdest alırken görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin abdest aldığını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük abdestini kaçırmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette büyük abdest bozmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest tuvalete yapmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments