Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, sorunlarının son bulacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına inanılır.

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı olayları çabuk algılayıp hızla kontrolü ele geçirebilirsiniz.

Rüyada altına büyük abdest kaçırmak bunun da geleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdestini altına yapmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdest altına yapmak zarar etme riskini en aza indireceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, şansın döneceğine işarettir.

Rüyada büyük abdesti altına yapmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırmak yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine işaret eder.

Rüyada büyük abdesti altına kaçırmak ününün çoğalacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Rüyada büyük abdestini altına kaçırdığını görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine alamet eder.

Rüyada büyük abdestini altına yaptığını görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments