Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük abdest yapmak

Rüyada büyük abdest yapmak

Rüyada büyük abdest yapmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, haksızlığa uğrayacağına, başının belaya girmeyeceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • Geri planda kalmak veya sakinliği korumak önem taşıyor.

Rüyada halıya büyük abdest yapmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada büyük abdesti yapmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendi işinin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete büyük abdest yapmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yanında büyük abdest yapmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulur.

Rüyada pantolonuna büyük abdest yapmak arzuların yerine geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini beyaz yapmak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına inanılır.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak işlerde aksilikler yaşanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments