Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak gördüyseniz:

  • Bir değişiklik ilham verici olabilir.

Rüyada dışarıya büyük abdestini yapmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada beyaz büyük abdest yapmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada donuna büyük abdest yapmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sözlerinden çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette büyük abdest yapmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, tatsız durumların yaşanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Rüyada büyük abdestini donuna yapmak hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments