Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyücüye gitmek

Rüyada büyücüye gitmek

Rüyada büyücüye gitmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada büyücüye gitmek gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Rüyada büyücüye gitmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyücü hoca görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, para sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnu büyümek kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada büyücü erkek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada büyücüden kaçmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyücü olduğunu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının artacağına tabir olunur.

Rüyada büyücü öldürmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini büyücü olarak görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments