Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnı büyümek

Rüyada karnı büyümek

Rüyada karnı büyümek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, verimin her geçen gün artacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada karnı büyümek gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada karnı büyümek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, kime danışacağını bilemez olacağına yorulur.

Rüyada büyücü erkek görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hoşgörülü biri olunacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı büyücü kadın görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, yaşamına renk geleceğine alamet eder.

Rüyada gözleri büyümek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada göğsü büyümek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, düze çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyü ve büyücü görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada falcı büyücü görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyücü öldürmek borçlarının kapanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments