Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün vücudu kıllı görmek

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bütün vücudu kıllı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kafa karışıklıklarını gidermek veya yol göstermek amaçlı yapacağınız konuşmalar etkili olmayabilir veya ters etki yaratabilir.

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ailesi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bütün ölülerin dirildiğini görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin sallandığını görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, ancak yılmayacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerinin düştüğünü görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bütün dişlerini görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bütün dişlerin sallandığını görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalettir.

Rüyada bütün para saymak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments