Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bütün balık kusmak

Rüyada bütün balık kusmak

Rüyada bütün balık kusmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet eder.

Rüyada bütün balık kusmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada bütün balık kusmak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına yorulur.

Rüyada bütün dişlerinin çıktığını görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bütün meyveleri görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada bütün et görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bütün vücudu kıllı görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, yersiz yere suçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün ekmek yemek keyfin bozulacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine inanılır.

Rüyada bütün sevdiklerini görmek yeni bir hayata başlayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine işarettir.

Rüyada bütün para vermek yakın zaman içinde kazancının artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments